Beveiligingsinstallaties

Een beveiligingsinstallatie kan bestaan uit meerdere onderdelen zoals een alarminstallatie, toegangscontrole en cameratoezicht.

Alarminstallatie

Een alarminstallatie bestaat uit elektronische inbraakpreventie. De alarminstallatie zorgt ervoor dat inbrekers afgeschrikt worden. Om uw alarmsysteem optimaal te laten werken, is service en onderhoud noodzakelijk. Uw alarmsysteem is een technisch hoogwaardig product en het vereist dan ook specialistische kennis om het onderhoud te plegen.

Toegangscontrole

Toegangscontrole beschermt mensen, voorwerpen en informatie tegen ongeoorloofde toegang. Hiervoor zijn intelligente producten nodig die als componenten in systemen en processen kunnen worden geïntegreerd.

Cameratoezicht (CCTV)

Een CCTV-systeem (close circuit tv) wordt steeds vaker toegepast in Nederland. Een CCTV-systeem kan zowel preventief als correctief (bv verborgen) worden toegepast. Bij verborgen camera’s dient u er wel rekening mee te houden dat de beelden die u hierbij verkrijgt niet gebruikt kunnen worden bij een rechtzaak of aangifte. Het verdient aanbeveling om altijd aan te kondigen dat u een CCTV-systeem heeft en dat mensen worden gefilmd.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.