Airconditioning

Een airconditioning, afgekort airco, regelt de lucht in binnenruimtes. Dankzij dit apparaat kan de temperatuur in een ruimte op een gewenst niveau worden gehouden. U kunt niet alleen de temperatuur regelen met een airco, maar het is ook mogelijk om de luchtvochtigheid in een ruimte op een gewenst niveau te houden. Het derde voordeel dat een airco te bieden heeft is dat de lucht die in de ruimte hangt, gezuiverd kan worden door het toepassen van een filtersysteem. Een nadeel van een airco kan zijn dat het veel energie kost. Ook is het belangrijk dat de ruimte gesloten blijft en dat er geen warme lucht naar binnen kan komen. Anders mengt de koude lucht zich met de warme lucht, waardoor er niets meer van de verfrissende lucht te voelen is.
Een airconditioning is dus vooral bedoeld om het klimaat in een ruimte te regelen. Hierb
ij wordt meestal gedacht aan het verkoelen van een ruimte. Een airco is dus ook vooral in de zomer en in warme landen erg populair. Hier zijn ze bijna niet meer weg te denken.

Heeft u een airco en bent u opzoek naar een partij die voor u de service doet zoals het plegen van onderhoud of reparatie? Naast het plaatsen van airconditioning en het plegen van onderhoud kunnen wij ook reparaties uitvoeren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 Airconditioning